Les famílies de l’escola Paco Candel volen els nous mòduls aquest curs #VolemCréixer

Davant la resolució del Parlament d’instar a la Generalitat a construir-los

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola Paco Candel vol que la Generalitat construeixi els nous mòduls aquest curs. Recentment el Parlament va aprovar instar al Govern a construir aquests mòduls. La resolució del Parlament també demanava que s’obrís una nova línia de P3 a l’escola Frederic Mistral.

“Ara ja no som un conjunt de papes i mames que demanen un espai digne a l’escola dels seus fills. Ara som un Ajuntament i un Parlament que demanem els nous mòduls perquè són necessaris”. Aquesta és l’opinió de Santi Béjar, vocal de la junta de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola Paco Candel.

La Comissió d’Educació del Parlament va aprovar recentment una resolució presentada per ICV-EUiA que instava al Govern de la Generalitat a construir els mòduls prefabricats que es necessiten a l’escola Paco Candel. Les famílies de l’escola estan contentes pel suport que han rebut en aquesta reivindicació però consideren que els mòduls s’han de construir ja, aquest curs. A ser possible coincidint amb les vacances de Nadal.

Les famílies van reivindicar insistentment la necessitat de dos nous mòduls a l’escola per acollir els nous alumnes de P3 que han entrat aquest any. Davant la negativa de la Generalitat, l’escola ha hagut de reorganitzar els espais. Han suprimit la biblioteca i la sala de psicomotricitat i les han transformat en aules.

L’Ajuntament ha proporcionat un espai molt pròxim a l’escola perquè es pugui fer la psicomotricitat, però els alumnes han de desplaçar-se fora de l’escola i els professors han de muntar i desmuntar l’espai cada vegada que el fan servir. Segons el tinent d’alcalde d’Educació, Lluís Esteve, “els nous mòduls són totalment necessaris per oferir un espai digne i de qualitat”.

LH Digital, 14 octubre 2013

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies