Inici d’un nou curs!

DSC_0199

Benvolgudes famílies,

un nou curs ha començat a l’Escola Paco Candel!!!

I, un any més, l’equip educatiu ens ha sorprés amb una decoració meravellosa. Aquest matí, els nens i nenes, s’han retrobat amb l’escola com si fos encara una miqueta la continuació de les vacances d’estiu, envoltats de peixos, algues, pops, estrelles de mar i… un munt d’il·lusions!

DSC_0197Mentre els petits de P3 (peixos i tortugues) han pogut gaudir d’una estona amb els pares i mares per descobrir l’escola, els més grans (P4, P5 i 1r) s’han retrobat amb els amics, companys i mestres. I tot, acompanyat d’un deliciós menú:

Arròs saltejat amb esperança, croquetes d’alegria i bon humor i iogurt de petons i abraçades.

DSC_0195retbe

A més, aquest matí fins i tot ha passat la tele per la nostra escola. En quant tinguem els enllaços a les imatges us les adjuntarem en una nova entrada al blog.

Ah! i…

recordeu, durant aquests primers dies, de fer els pagaments corresponents, portar el material indicat en els dossiers i la documentació que es va adjuntar (carta de compromís, autoritzacions, etc.). Si voleu fer-vos socis de l’AFA, feu l’ingrés en el número de compte que s’indica en el full de sol·licitud de soci d’AFA i deixeu-lo a la bústia de l’AFA (junt amb el carnet antic, aquells que el tingueu). Durant la tarda de demà (de 16.30 a 17) i fins el 20 de setembre us podreu apuntar a les activitats extraescolars.

Bon curs 2013/14 per tothom!!!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies