Notícies breus i recordatoris mes octubre

Benvolgudes famílies,

  • Recordeu que demà divendres dia 4 comença l’activitat de Piscina pels nens i nenes de P4, P5, i 1r. El material que cal dur a la piscina és un casquet de bany, tovallola i xancles, i la roba interior corresponent, dins d’una motxilla. Els nens i nenes han de portar el banyador ja posat, xandall o roba còmoda i sabatilles de velcro. Recordeu també de posar el nom i cognom a tota la roba i complements. Si teniu dubtes, si us plau, mireu els rètols a la reixa de l’entrada de l’escola on està tot ben explicat. casal estiu
  • Biblioteca Plaça Europa: 

Dimarts i dijous del mes d’octubre.

Dijous 3 octubre: P4 A Cotxes

Dimarts 8 octubre: P5B Carabasses

Dijous 1o octubre: P4B Lleons i lleones.

Dimarts 15 octubre : P5C Fades i follets.

Dijous 17 octubre: P3 A Tortugues.

Dimarts 22 octubre: 1r Xocolata.

Dijous 24 octubre: P3 B Peixos.

Recordeu que cal anar a buscar els nens i nenes a la biblioteca aquests dies. Els que tinguin germans (que estan al centre) aneu cinc minuts abans a la biblioteca. Mentre feu el camí de la biblioteca a l’escola, els germans que estiguin a l’escola estaran esperant-vos a l’entrada de l’escola amb una mestra fins que arribeu. Els nens i nenes que tinguin extraescolar aquell dia, les mestres els durant a l’escola.

  • Gestions administratives. Per qualsevol canvi de dades personals (domicili, telèfon, etc.) recordeu que els dilluns i dimecres trobareu a la Loli (administració) a partir de les 9h.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies