Novetats a LH Digital

Benvolgudes famílies,

A través de LH Digital, ens han arribat les següents informacions que creiem que poden ser del vostre interès.

foto

Amb la nova temporada, més hores d’emissió a Televisió L’Hospitalet. De 6 a 10 hores i de 14 a 16 hores. Al vespre, s’avança l’emissió a les 19 hores, amb el programa familiar de manualitats en anglès Kids Club.

foto

Hem estrenat la secció de Recursos educatius, amb vídeos, reportatges històrics, notícies de personatges de la ciutat i de les activitats de les escoles.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies