Resolució del Parlament sobre la instal·lació d’un mòdul a l’escola #VolemCréixer

Benvolgudes famílies,

El passat dia 3 d’octubre en la Sessió Ordinària de la Comissió d’Universitats i Ensenyament del Parlament de Catalunya, es va presentar la Proposta de resolució sobre la reobertura d’una línia de P3 a l’Escola Frederic Mistral i la instal·lació d’un mòdul a l’Escola Paco Candel, de l’Hospitalet de Llobregat (ordre del dia, punt 21 i Dossier CEU punt 21, pp. 23-24)

La proposta que va ser presentada per ICV conjuntament amb PSC, amb el suport de l’Ajuntament de L’H i amb esmenes d’ERC. La proposta amb les esmenes va ser aprovada per majoria (pel que fa a la reobertura de la línia de l’escola Frederic Mistral) i per unanimitat (pel que fa a la instal·lació d’un mòdul a l’Escola Paco Candel).

Hi ha disponibles un seguit de vídeos amb la presentació de la proposta, les esmenes i les votacions per si voleu fer-ne el seguiment.

El diari El Far també fa menció de la notícia a El Parlament proposa millores als equipaments d’ensenyament públic

En el passat Debat de Política General (DPG) del dia 26 de setembre, també es va mencionar a l’escola i la problemàtica del mòdul. Podeu veure la intervenció de Sr. David Fernández de la CUP, parlant de l’escola al minut 10:00 aproximadament.

#VolemCréixer

Actualització: L’Hdigital també se’n fan ressò a El Parlament insta al Govern a construir nous mòduls per a l’escola Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies