Una mà de contes

Us volem presentar, pels que encara no ho conegueu, una mà de contes.

Una mà de contes et convida a endinsar-te en el món de l’art i la literatura, de la música i els mitjans audiovisuals, de la mà dels contes. Contes de viatges, contes del món, contes d’animals, de por, fets amb dinar, amb objectes quotidians, contes de matemàtiques, contes de petons…

Il·lustradors, pintors, dissenyadors, dibuixants, cuiners, fotògrafs, actors, mags, guionistes, poetes i escriptors, adaptadors, músics… mestres, estudiants, investigadors, escoles, universitats, entitats culturals… pares i mares, nens i nenes, avis i àvies i públic en general… es donen la mà per gaudir, a través de la televisió o participant a través de la web, amb un dels programes de Televisió de Catalunya mes vist arreu del món: els Estats Units, Corea, Itàlia, els Països Àrabs, França, Israel, el Brasil…

A la seva pàgina web: una mà de contes,

hi trobareu contes en les següents llengües: català, castellà, anglès, aranès, àrab, hebreu, euskera, italià i estonià. Podreu triar entre un munt de títols i aprofondir més en els contes. Optar per diferents tècniques artístiques (pintura, dibuix, collage, retallable, etc.) i, fins i tot, fer tallers relacionats amb els contes.

Una eina fantàstica si als vostres fills els agraden els contes, el dibuix i les manualitats.

Us deixem com a mostra dos contes: el de La gran Cursa i Mentre es refreda el pastís. Esperem que us agradin!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=vyD_ZeDMCYw&version=3&hl=ca_ES]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=LEa0dmwmjdg&version=3&hl=ca_ES]

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies