L’AFA visita la cuina de l’escola (octubre 2013)

Benvolgudes famílies,

la Raquel, mamà de Marc P5 i membre de la Comissió d’Acció Social, va fent “inspeccions” de forma aleatòria per garantir la qualitat i el servei que ofereix l’empresa que s’encarrega del menjador (Roca González s.l.). Aquestes són les conclusions i opinions que es desprenen de la seva última visita.

VISITA MENJADOR 9 OCTUBRE 2013

El menú d’avui es “mezclum de verdures” (mongeta verda, pastanaga i patata bullides), truita de patates i plàtan.

ensalcom4tortill216menestrcom8

Com veieu a les fotos, el menjar té molt bon aspecte i està molt bo.

La Susi (cuinera) amaneix al moment la verdura i la amanida que acompanya la truita.

També mira la temperatura del menjar que ha de ser superior a 65º quan es treu del forn. Mentre es serveix es va refredant, així quan arriba als nens el menjar està calent però no crema.

termometrocom7

A les 12:30h entren  al menjador els nens de P3 i P4, i el segon torn entra, aproximadament, a la 13:00h-13:15h i son els nens de P5 i 1er.

Mentre la Susi està servint el menjar no pot entrar a la cuina ningú per evitar contaminacions.

Cada dia es congela una mostra de cada plat i es guarda al congelador una setmana, i això mateix també ho fa la empresa de càtering amb el número d’albarà.muestra16

He preguntat als nens si el hi agradava el menjar i la majoria han dit:  “la Susi cuina molt bé!”.

Hi ha 7 monitors a l’hora del menjador que serveixen al menjar, ajuden als més petits i altres cuiden al 2on torn  mentre que juguen al pati.

-Els més petits si volen poden fer la migdiada.

Es tenen en compte el menús de celíacs, dieta, dieta sense carn, etc. Quan un nen no menja bé ho comuniquen  directament a la família. Només es fa informe a P3 i si hi ha alguna incidència. Es suposa que a partir de P4 els nens ja poden explicar-ho tot. El Juanmi es el que supervisa i coordina el menjador.

-Gairebé cada dia mengen verdura i /o amanida.

El full amb el menú es posarà a la motxilla a primers de mes. I a l’escola, trobareu un menú mensual recomanat pels sopars. El menú i la proposta de sopar  també es pot mirar al blog de la AFA a la pàgina Menú menjador

Si hagués de valorar el servei i la qualitat del menjador, jo personalment li posaria entre un 8-10. Sempre es podem millorar coses però, sincerament,  vull transmetre tranquil·litat i si els nens surten amb gana és o bé perquè no estan acostumats a menjar de tot o bé perquè s’estan fent grans i els entrepans del berenar els volen mes grans. Cal tenir en compte també que mengen molt d’hora i a les 17:00h ja tornen a tenir gana perquè han passat mes de 3 hores des del dinar.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies