Arriba… El Candelero!

Benvolgudes famílies,

des de fa uns dies teniu a casa El Candelero. Amb aquest fullet trimestral podreu estar al dia dels esdeveniments més rellevants de l’AFA i tenir a mà les informacions més importants del trimestre. Poseu-lo ben a la vista per no perdre-us cap de les activitats de l’AFA i animeu-vos a participar al Concurs La Superpregunta Del Candelero!

EL CANDELERO-num 1 pg1EL CANDELERO-num 1- pg2

Esperem que us agradi!

Per qualsevol pregunta o suggeriment, podeu contactar amb la Comissió de Comunicació : afapacocandel-comunicació@googlegroups.com

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies