Manifestació 24 Novembre: aturem els pressupostos antisocials #VolemCréixer

MUCE 24nov2013

Benvolgudes famílies,

us informem que el El Marc unitari de la comunitat educativa (MUCE) convoca a la comunitat educativa a participar en la Manifestació unitària, de diumenge 24 de novembre a les 12h. a Passeig de Gràcia/Mallorca, punt de trobada del bloc groc d’Educació

Les entitats que conformen el MUCE – Marc Unitari de la Comunitat Educativa i els moviments socials i la majoria de les organitzacions sindicals sortirem al carrer aquest 24 de novembre en una gran mobilització de protesta contra els pressupostos antisocials presentats des del Govern català i central. Des del MUCE convoquem a participar activament en el bloc d’educació, que ens trobarem a Passeig de Gràcia/Mallorca

Enllaç manifest unitari http://www.favb.cat/node/786

Us animem a que participeu en grup, des de l’escola, i que hi aneu amb les samarretes grogues, pancartes, xiulets, etc.

Per animar-vos a tots plegats, us deixem unes fotos de les famílies de l’escola que van participar activament a la passada manifestació del 24 d’octubre. Us necessitem a tots per fer més força! Moltes gràcies a tots els que participeu a les manifestacions per ser la nostra veu crítica i fer arribar les nostres inquietuds!

IMG-20131024-WA0006IMG-20131024-WA0021IMG-20131024-WA0018

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies