Xandalls

Benvolgudes Famílies:

Us recordem que podeu recollir els xandalls que vareu reservar.

Si esteu interessats en adquirir-lo JA PODEU fer la vostra reserva en el mateix horari. La comanda s’enviarà a finals de trimestre i rebrem els xandalls en tornar de les vacances, afanyeu-vos els Reis Mags portaran a l’escola els xandalls del Paco Candel !!nensUniformes

Us atendrem en l’horari d’AFA tots els dilluns de 16,30h a 17h.

Si en aquest horari no podeu venir poseu-vos en contacte amb afapacocandel@gmail.com

Gracies!!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies