Curs “Emocions en família” a l’escola Prat de la Manta

Benvolgudes famílies,

us fem arribar aquesta informació que creiem que pot ser del vostre interès.

Després de l’èxit del taller sobre educació emocional impartit el passat desembre per la l’Arantxa Ribot, pedagoga de la U.A.B i de l’Hospital Sant Joan de Déu, l’AMPA Prat de la Manta, proposa un curs de 10 sessions repartides durant els propers 2 trimestres. La proposta consisteix en 10 sessions, d’una hora i mitja cadascuna, que es realitzarien a divendres alterns de 15 a 16:30h. El programa és el següent:
31 de gener – Introducció a les emocions
14 de febrer – Desenvolupament emocional
28 de febrer – Identificació i consciència emocional
14 de març – Regulació de les emocions
28 de març – Expressió emocional
11 d’abril – Tristesa i depressió
25 d’abril – Angoixa, ansietat i por
9 de maig – Ràbia, gelosia i enveja
23 de maig – Alegria

6 de juny – Activitats d’educació emocional a casa

La data límit per apuntar-se és el proper dijous 23.

El curs tindrà un cost, ja que es comptarà de nou amb docents professionals, però hi ha sol-licitades subvencions per intentar que aquest sigui el mínim possible. 

Només cal que passeu pel despatx de l’AMPA per donar el vostre nom i recollir el rebut de la primera meitat del curs o parleu amb una de les persones organitzadores (Gemma Saucedo i Lidia Álvaro, mares de p4).

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies