Activitats Biblioteques L’Hospitalet de l’1 al 8 de maig

Benvolgudes famílies,

us informem a continuació d’un seguit d’activitats que es duran a terme a les Biblioteques de l’Hospitalet i que, pensem, que poden ser del vostre interès.

Activitats a la Biblioteca Plaça Europa:

TALLER DE REFLEXOLOGIA PODAL PER A BEBÈS.

A càrrec d’Eva Alba Invernot..
Data: 08/05/2013

Per a bebès de menys d’un any.

Cal inscripción prèvia, places limitades.
Cal portar una tovallola i oli o crema de massatges.

Dimecres 8 de maig, a les 18 h, a la Biblioteca Plaça d’Europa.s

BIBLIOCINEMA: LOS ARISTOGATOS

Dirigida per Wolfgang Reitherman, 1970.
Data: 04/05/2013

1910. A París una anciana milionària i excèntrica porta una vida feliç amb els seus gats a la seva mansió, amb l’única ajuda del seu fidel majordom Edgar. Allà, Duquesa viu despreocupadament amb els seu tres entremaliats cadells, sense saber que Edgar planeja acabar amb tots els gats per a convertir-se en l’únic hereu de l’enorme fortuna de l’anciana Madame Bonfamille. Amb aquest propòsit, els abandona en una lloc llunyà, però la sort fa que es trobin amb Thomas O’Malley, un atractiu gat rodamón i mundà. Des del començament, O’Malley, encuriosit per l’elegància de Duquesa, es proposa ajudar-la a tornar a casa de Madame Bonfamille, malgrat que per això hagi d’enfrontar-se contra tots els perills de la gran ciutat. Afortunadament, contaran també amb l’ajuda de Scat Cat i els seus gats “swing”, que afegiran un mica de ritme i diversió a la vida de la Duquesa i els seus cadells.

Dissabte 4 de maig, a les 11h, a la Biblioteca Plaça d’Europa.

Activitats a altres Biblioteques:

L’HORA DEL CONTE

Data: 08/05/2013
Entre oceans, amb Mon Mas

Contes de mar i essers marins, contes d’aigua i de sentiments… hi estàs convidat el dimecres 8 a la Biblioteca.

A la Biblioteca Santa Eulàlia

Dimecres, dia 8 de maig, a les 18 hores. Us hi esperem!

TALLER INFANTIL

Data: 09/05/2013

Il·lustra Joana Raspall L’escriptora Joana Raspall està a punt de fer 100 anys, a la Biblioteca Josep Janés volem celebrar-ho organitzant una activitat on els infants es convertiran en il·lustradors d’un poema de Joana Raspall.

Dijous 9 de maig a les 17.30 h . A la Biblioteca Josep Janés. Cal inscripció prèvia. Places limitades.Informació a la Biblioteca

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies