Canvis a Consergeria: reunió amb la Regidoria d’Educació, dilluns 27 a les 9h a l’escola.

Benvolgudes famílies,

com molts de vosaltres sabeu, se’ns ha comunicat des de l’Ajuntament que properament traslladaran d’escola la nostra conserge, Gabriela.

Durant aquests dies s’han recollit signatures per mostrar el nostre desacord. Considerem que la Gabriela és un dels referents de l’escola i estem molt contents amb la seva feina i implicació en el projecte. Degut a això, des de l’AFA s’ha demanat a la Regidoria d’Educació informació sobre els motius del canvi.

Així doncs, el proper dilluns dia 27 a les 9h del matí, se’ns convoca a una reunió a l’escola on la Cap d’Unitat ens informarà i explicarà les raons del canvi.

Esperem la vostra assistència.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies