Cicle de Xerrades d’Atenció a la Infància de 0 a 6 anys

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar la programació de les Activitats i Espais de Debat organitzats sobre les dues temàtiques següents des de les xarxes d’Atenció a la Infància de 0 a 6 promogudes des del PAEF 0-6 de la Regidoria d’Educació (Xarxes de Santa Eulàlia i Bellvitge Gornal respectivament) .

Esteu convidades a participar totes les famílies de la Ciutat!!!

cicle criança 0_6-page-001 cicle criança 0_6-page-002

Segona Edició Projecte

“MENJAR, CRÉIXER I SER FELIÇ”

La Xarxa d’Atenció a la Infància 0-6 de Bellvitge organitza la segona edició sobre alimentació infantil “Menjar, créixer i ser feliç” .  Us presentem les activitats i tallers programats per a totes les famílies.

cicle segona edicio nutrició infantil-page-001 cicle segona edicio nutrició infantil-page-002

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies