Casalet Juny

Benvolgudes famílies,

Us informen que del 10 al 20 de juny hi haurà un casalet de tarda de 15.30h a 16.30h per complementar l’horari intensiu que es fa a l’escola (de 9h a 13h sense menjador i de 9h a 15.30h usuaris del menjador).

La data d’inscripció: fins al 30 de maig. En aquest CASALET DE JUNY es faran Jocs Cooperatius, Tradicionals, d’Expressió, Tallers, …

Per qualsevol dubte podeu contactar amb Juanmy Huerta.

INFO-CASALET JUNY PACO CANDEL 14-page-001

INFO-CASALET JUNY PACO CANDEL 14-page-002

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies