Diumenge 1 de juny, vine a la festa de la FaPaC!

Benvolguts,
 
Us recordem que el proper diumenge 1 de juny es celebrarà la FESTA DE LA FaPaC, per posar en valor el paper que tenim les AMPA i les famílies en l’educació i, al mateix temps, donar visibilitat als projectes i activitats que fem a la nostra escola, al nostre entorn.
 
Convidem a totes les famílies a participar en aquesta jornada tan especial on la nostra assistència i participació és molt important.
 
Durant tot el matí, de 10:00h fins a 14:00h, podrem gaudir d’un munt de propostes, actuacions musicals, cercaviles, tallers, capgrossos, etc. La festa tindrà lloc al Passeig Lluís Companys de Barcelona.
 
En aquest marc, es farà l’acte de Lliurament dels Premis FaPaC. Es donaran a conèixer els projectes guanyadors i es comptarà amb l’assistència de les AMPA finalistes que vindran a recollir els guardons. 
 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies