Sortida dels padrins del riu Llobregat del 25 de maig

Benvolgudes famílies,

el passat 25 de maig un grups de famílies de l’escola, junt amb famílies de l’escola Frederic Mistral i Plàudite Teatre vàrem fer una sortida al riu Llobregat per conéixe’l i gaudir d’ell com a bon padrins que som!

Us convidem a visitar el blog de l’AMPA Frederic Mistral, on podreu gaudir d’un magnífic reportatge  de la sortida.

Moltes gràcies a totes les famílies de l’escola que vàreu participar!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies