Entrega dels DVD de Nadal

Benvolgudes famílies,

el proper divendres dia 20 es farà entrega del DVD de Nadal.

  • A les famílies sòcies de l’AFA, i que només vulguin una còpia, els hi donaran les mestres en mà als nens i nenes en el moment de sortida respectiu (a les 13, 15.30 o 16.30h). Per tant, no heu de fer cap cua ni adreçar-vos enlloc.

 

  • Les famílies sòcies de l’AFA que hagin reservat una segona còpia i les famílies no-sòcies que hagin reservat còpies hauran de pasar per la taula instal·lada a l’entrada per recollir el/s DVD. Si us plau, porteu l’import exacte. Moltes gràcies!!!

 Cartell DVD Nadal 2013-page-001

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies