Xerrada “L’adolescència.Llibertat i límits” 11/11 a les 17h

XERRADA PER A PARES I MARES.

LES AMPA DE LES ESCOLES FREDERIC MISTRALBERNAT DESCLOT, US CONVIDEN A ASSISTIR A LA XERRADA:

“L’adolescència. Llibertat i límits”

(per a famílies amb infants de 9 a 16 anys)

Impartida per l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears

Aquesta xerrada té com a objectiu entendre la dinàmica de relació amb les persones adolescents, conèixer les actituds que afavoreixen o dificulten la convivència, i donar eines que ajudin al bon desenvolupament i fomentin l’autonomia i la competencia personal de les filles i fills.

L’adolescència és una etapa de canvis profunds que van des d’allò més extern a allò més intern. Comença amb els canvis físics de la pubertat, el desenvolupament dels caràcters sexuals primaris i secundaris que acompanyen canvis en el comportament, en els interessos i en les relacions. Parlarem d’una fase necessària a la vida i fonamental per construir el caràcter i la forma de ser de cada persona.

DIA: Divendres 11 novembre

HORA: 17:00

LLOC: ESCOLA FREDERIC MISTRAL C/Arquitectura 10-12.

Sala d’audiovisuals.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies