Informació dissabte Candelero

Benvolgudes famílies,

per tal que tingueu més informació sobre l’organització, us informem que la empresa de càtering Roca González – encarregada dels menús del menjador- ens ha ofert desinteressadament un pica pica per dinar consistent en: entrepans de formatge, pernil dolç i salat, pinxos de truita, croquetes casolanes, crestes de tonyina i bunyols.

D’altra banda, la Comissió d’Acció Social organitzarà un servei de cafeteria on podreu passar a fer una pausa i esmorzar a preus populars. La recaptació es destinarà al fons social escolar i a projectes solidaris.

Recordeu que:

– Tothom haurà d’entrar i sortir per la porta del pati.

– Totes les aules, passadissos i joguines de l’escola romandran tancades.

– S’habilitarà el menjador i el lavabo de monitors i una pica al pati per rentar mans i estris.

– Està prohibit fumar als centres escolars, inclòs el pati.

Us agrairem que entre tots col·laborem a mantenir l’odre i la neteja per no interferir en la tasca escolar que ha de continuar dilluns.

Fins demà!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies