Sant Jordi teatral

Amb motiu de la festa de Sant Jordi, als pares i mares de l’escola Paco Candel ens agrada sorprendre als nostres nens i nenes fent una obra de teatre. Aquí podeu veure l’èxit de l’any passat: SANT JORDI 2014

Enguany estem preparant un nou guió per a la representació d’aquest any 2015 i necessitem mares i pares disposats a representar els personatges d’aquest teatre.

teatre2014_2

Recordeu!!

Dijous 22 de Gener (16:30h) a la Plaça Europa farem primera reunió per tal de informar-vos i parlar sobre l´obra (guió, repartiment de personatges, assajos).

Us animem a participar!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies