Assemblea Extraordinària Mòduls i Edifici, dilluns 2 de febrer

Benvolgudes famílies,

es convoca als socis i sòcies de l’AFA a l’assemblea extraordinària el proper:

Dia: dilluns 2 de febrer de 2015
Hora: 16:30h
Lloc: Escola Paco Candel

ORDRE DEL DIA:

  • Mòduls, Edifici i millores

  • Torn obert de paraula

Després de l’Assemblea hi haurà reunions de les comissions amb els socis interessats.

La Junta,  20 de gener de 2015

La vostra assistència és molt important, en cas de no poder ser presents podeu ser representats per algún altre soci a qui li delegareu el vostre vot. Podeu recollir  el full de delegació de vot al taulell de l’AFA i el dia de l’assemblea el vostre representant l’haurà de dur signat per vosaltres.

Delegació de vot i representació

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies