Recollida de Joguines usades

2010_toy_story_3_movie-wideAra que els reis ja s’han acomiadat fins l’any que ve , de ben segur que tothom  a casa tenim unes joguines antigues que encara hi son en bon estat i que potser no faren servir ni sabem on ficar…. doncs be,  el proper dia dilluns 26 de Gener  y nómes fins el dimarts 27 de Gener al pasadís de l’escola es deixarà una caixa per qui vulgui donar-les.

Les joguines que siguin d’ utilitat per l’escola romandran al centre ( es necessiten joguines tipus trencaclosques per exemple ) i les que no siguin necessaries es donaran a la Fundació concepció Juvateny que s’encarregarà que les joguines arribin a nens menys afavorits de totes les edats  que les necessiten.Logo-Fundacio-PETIT

Narcís Monturiol, 169-175
08902 l’Hospitalet de Llobregat
Teléfono 93 218 68 64
Fax 93 263 50 21
e-mail: info@fundacio-c-juvanteny.org

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies