Jornada de les AMPA del 7 de març

Benvolgudes famílies,

cartell_jornada_de_les_ampa  el pròxim dissabte 7 de març al Centre Cultural Bellvitge hi haurà una Jornada de les AMPA, organitzada per l’Ajuntament i la FaPac per intercanviar experiències, bones pràctiques, establir relacions i millorar l’acció de cada una.

En aquesta ocasió l’AFA Paco Candel presentarà el taller “Claus per generar participació dels pares i mares” a les 12h.

  Us animem a tothom a participar-hi.

També ens han informat que durant tota la jornada hi haurà servei de monitors per als nens i nenes amb activitats a la sala infantil de la Biblioteca de Bellvitge i a la Terrassa del Centre Cultural.

Més informació: Díptic i inscripció.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies