#VolemCréixer a la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet

Benvolgudes famílies,

des de la Comissió de Volem Créixer us animem a participar a la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet del 18 d’abril a les 21h i, al mateix temps, reivindicar la construcció de l’edifici de la nostra escola tot portant la samarreta “Paco Candel Creant Escola”.

cursanocturnalh2015

Les inscripcions ja estan obertes, tant per la cursa de 5km com la de 10km, i podeu trobar tota la informació sobre la cursa a la pàgina web.

Per fer la inscripció us demanem que poseu com a club “#VolemCréixer Paco Candel”.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies