Campanya de recollida de roba usada i calçat, 30 d’abril

Benvolgudes famílies,

aprofitem el canvi de roba de primavera per fer la recollida de roba usada el proper 30 d’abril l’escola. Com en passades campanyes s’encarregarà de la recollida la Fundació GLORR i serà a favor de Global Humanitaria i podeu consultar la seva carta dirigida a les famílies. La recollida es farà el proper 30 d’abril l’escola. Passaran a recollir la roba que no necessiteu i que vulgueu donar a la tarda, per aquest motiu us demanem que el mateix dia 30, aquells que estigueu interessats en fer la donació de roba, porteu la roba en bosses. Podeu trobar bosses de la campanya a l’entrada de l’escola, però qualsevol bossa serveix.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Comissió d’Acció Social

Poster_CAT

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies