Recordatori Campanya de recollida de roba

Poster_CAT

Benvolgudes famílies,

us recordem que demà 30 d’abril passaran a recollir la roba que no necessiteu i que vulgueu donar a la tarda, per aquest motiu us demanem que aquells que estigueu interessats en fer la donació de roba la porteu en bosses. Podeu trobar bosses de la campanya a l’entrada de l’escola però qualsevol bossa serveix.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Comissió d’Acció Social

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies