Festa de la FaPaC

Festa FAPAC 2015

Benvolgudes famílies,

Diumenge 21 de juny al parc de la Barceloneta (des de les 10 del matí) esteu convidats i convidades a compartir una gran jornada lúdica, festiva i esportiva dirigida a totes les AMPA i a totes les famílies de les vostres escoles: la FESTA de la FaPaC

ACTIVITATS PER A TOTA LA FAMÍLIA, GRANS I PETITS.

Classes de patinatge en línia, torneig de bàsquet i futbol-sala amb la participació de famílies, escacs, ioga, txi-kung, batucada i taller de timbals i actuacions musicals en directe durant tot el matí

Reserveu-vos el dia 21 de juny a les vostres agendes. No hi podeu faltar!

LES FAMÍLIES SOM PROTAGONISTES!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies