Temps en família

 

Benvolgudes famílies,

TEMPS LLIURE EN FAMILIA, una jornada festiva a Bellvitge

Quan? Diumenge 29 de maig
Horari? De 10h a 15h
On? Centre Cultural Bellvitge i Plaça de la Cultura

Qui no ha detectat algunes carències en la societat de tipus emocional? És important reforçar les relacions afectives, aquestes ajudaran a trencar l’individualisme que existeix en la societat, que necessita caminar cap al respecte mutu i la solidaritat.

En aquest camí, és tot un repte trobar els ponts entre els adults i els infants i pre/adolescents per enfortir la relació afectiva. Per trobar-los, cal cuidar els vincles amb una comunicació positiva, amb apropaments comprensius i amb activitats lúdiques en família.

Sota aquesta reflexió, les AMPA de Bellvitge trobem interessant que les famílies compartim les eines i activitats que fem servir en el temps de lleure amb els nostres fills i filles.

Ès per això que us convidem a la jornada TEMPS LLIURE EN FAMÍLIA el proper diumenge 29 de maig al matí. La jornada començarà amb una taula d’experiències on algunes AMPA de la ciutat explicaran activitats que porten a terme en família en el seu temps de lleure (l’AFA presentarà les colònies familiars del Paco Candel). Aquestes seran presentades de forma amena i divertida per mares i pares. Desprès sortirem al carrer a jugar totes plegades, però abans, farem un esmorzar comunitari a la Plaça, així que us animem a portar quelcom per compartir.

Us hi esperem a tots i totes. No hi falteu!

Formulari d’inscripció al servei de monitoratge per a nens/es durant la taula d’experiències:
https://docs.google.com/forms/d/1shKoYE6YOn2dooUVMRWZAM6-UK7P7ASKbhN8k5yQ_3c/viewform

Salut!
Les AMPA de Bellvitge
temps en familia 29 maig

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies