En defensa de l’educació dels nostres fills i filles 

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFA volem manifestar que la nostra primera i única preocupació és l’educació dels nostres fills i filles i el seu benestar. Per això, no estem d’acord en la utilització política i partidista de la nostra situació que s’està fent aquests dies. Per a nosaltres l’educació, entre altres temes, ha d’estar present en el debat polític però sense barrejar-la amb altres temes.

Entre d’altres volem expressar el nostre malestar en com el canal de televisió Cuatro (Las Mañanas de Cuatro) ha manipulat la nostra reivindicació sobre l’estat de la nostra escola i l’educació i que lamentem la poca ètica i oportunisme polític partidista del programa vers la situació exposada.

Tanmateix, convidem a totes les institucions i partits polítics a escoltar les nostres reivindicacions fora d’àmbits electorals, i estarem encantats de participar en qualsevol debat que tingui com a única referència l’educació i l’escola pública. 

Junta AFA Paco Candel 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies