Jornada XarxaGrogaLH 24/10/2015

jornada xarxa groga 24102015

Benvolgudes famílies,

La XARXA GROGA DE L’HOSPITALET organitza un nou acte el dissabte dia 24 d’octubre a l’escola Prat de la Manta.
La jornada porta per títol “Xarxa, lluita i desigualtats” i amb ella volen donar visibilitat a les diferents xarxes que ja estan funcionant a la nostra ciutat i que lluiten per erradicar les desigualtats entre els nens i nenes.
Hi haurà tallers infantils i estampació del logo de la Xarxa Groga. No us oblideu de portar la vostra samarreta, bossa, mocador, etc.
Us hi esperem!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies