Presentació Nova Junta AFA

Benvolgudes famílies,

Els membres que, després de l’assemblea de data 20 d’octubre, formem part de la Junta de l’AFA ens posem en contacte amb vosaltres per presentar-nos i explicar-vos breument els nostres objectius per aquest curs escolar. (si vols consultar l’acte de l’assemblea clica aquí)

Abans però volem expressar el nostre més sincer agraïment a la Junta anterior per la tasca feta durant aquests darrers anys.

Malgrat que sovint allò que fa l’AFA queda a l’ombra, recordem que si els nostres fills gaudeixen d’extraescolars, si podem celebrar les festes i si estem comunicats entre nosaltres és gràcies a les Comissions que s’encarreguen de fer-ho possible. Aquest curs passat, a més, es va crear la comissió Volem Créixer que s’ha encarregat de fer tasques reivindicatives i ha establert contactes amb institucions diverses per tal d’agilitzar i tenir cura de la construcció i manteniment de la nostra escola. No volem oblidar tampoc les persones que s’han ocupat d’organitzar i gestionar activitats pels pares (zumba, ioga, teatre, coral, etc.) o pels nens (cuina). A tots ells, i a totes les famílies que col·laboren, moltes gràcies!

Els nostres objectius per aquest curs escolar són:

 • Apropar l’AFA a totes les famílies de l’escola, creant els ponts de comunicació que siguin necessaris i definir junts com volem que sigui l’AFA.
 • Establir els procediments de funcionament dins de l’AFA (reglament intern, funcionament de les comissions, etc.) per tal d’agilitzar les tasques i fer-les més eficients.
 • Fomentar el debat, la participació i la reflexió sobre aquells temes que ens afecten a tots. Donar cabuda a les inquietuds i a les propostes que es puguin fer, seguint el procés assembleari que ens regeix com a AFA.

Per tot això, us animem a que participeu activament de l’AFA, en la mesura en què pugueu. El benefici de tot plegat repercutirà en els nostres fills, la seva educació i l’escola.

Ens sentim molt contents de que tots els cursos (des de P3 a 3r) estiguin representats a la Junta. Per tot allò que necessiteu podeu adreçar-vos personalment als representants que us indiquem a continuació.

 • Presidenta: Berta Cardona (mare de 3r i 1r)
 • Vicepresidenta: Carmen Lara (mare de P5)
 • Secretària: Cristina Balaguer (mare de 2n i P5)
 • Tresorera: Marilen Olmedos  (mare de P3)

Vocalies:

 • Acció Social: Marta Richard (mare de P4)
 • Comunicació: Eli Antúnez (mare de 2n) i Rosi Soler (mare de P5)
 • Extraescolars: Susana de Jaime (mare de 2n i P3)
 • Festes: Mònica Fernández (mare de P5) Sílvia Rivera (mare de P5)
 • Volem Créixer: Roberto González (pare de 2n i P5)

 

Junta AFA Paco Candel

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies