L’aula de música ja té pissarra de pentagrames

Benvolgudes famílies,

Com cada any, l’AFA financia un projecte a l’escola, el primer any va ser la biblioteca, el curs passat una part del material per a l’ambient de robòtica i una dotació de llibres per a la biblioteca i aquest any és l’equipament de l’aula de música.

El projecte d’enguany consisteix en dotar l’aula de música d’instruments i material de suport, com ara faristols i una pissarra amb pentagrames. Doncs bé, la pissarra ja ha arribat i estem molt contents de poder compartir amb tots vosaltres com queda penjada!
 Pissarra música
Moltes gràcies a tots.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies