Primera reunió benvinguda a P3

Benvolgudes famílies,

El passat 6 de novembre es va fer la primera reunió de benvinguda a les noves famílies de l’escola a la qual van assistir moltes famílies.

Es va oferir un berenar mentre presentàvem com ens gestionem les famílies a través de l’AFA, quines comissions hi ha i quines són les diferents activitats que prepara (coral, teatre, taller de cuina, entre d’altres).

També vam voler conèixer com havia estat l’arribada a l’escola de les noves famílies i així poder compartir dubtes i inquietuds. Finalment, vam aprofitar per mostrar els nous espais d’aquest curs: l’aula de música i la biblioteca, ubicades al nou mòdul.

Volem agrair molt especialment a tots aquells pares i mares que van fer els pastissos i van organitzar la benvinguda, així com a totes les famílies assistents.

Esperem que aquesta experiència es converteixi en tota una tradició a la nostra escola. Benvinguts!

BenvingudaP3_2BenvingudaP3_1

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies