Nou representant de l’AFA al Consell Escolar

Benvolgudes famílies,

En reunió de Junta de l’AFA d’ahir -dijous 26 de novembre- es va fer una votació per escollir el representant de l’AFA al Consell Escolar entre els dos candidats que s’havien presentant a petició de la Junta.

Per unanimitat es va designar (veieu normativa)* com a representant de l’AFA al Consell Escolar a Oscar Sánchez, pare de P5.

Us recordem que el representant de l’AFA fa d’enllaç entre la Junta de l’AFA i el Consell Escolar.

Les famílies, a través de les delegades, poden fer-li arribar els suggeriments o inquietuds que considerin importants per poder tractar-los al Consell Escolar. De la mateixa manera, les famílies també disposen dels representants de les famílies (Roser Rodríguez, Sonia Carrasco i Roberto González):  http://afapacocandel.cat/lescola/lescolaconsell-escolar/representants-consell-escolar/).

Podeu contactar amb ells a l’adreça afapacocandel-consell@googlegroups.com

El proper Consell Escolar, serà dilluns dia 30 de novembre a les 16.45h.

Junta de l’AFA

* Normativa referent al nomenament del representant de l’AFA al Consell Escolar:

El representant de l’AMPA ha d’estar nomenat per la junta directiva de l’AMPA i tant pot ser un membre de la mateixa junta com qualsevol soci o sòcia.

Al consell escolar s’hi accedeix mitjançant l’elecció i la designació. Els membres designats són nomenats per les entitats i institucions reconegudes per normativa: AMPA, ajuntaments i conjunt d’organitzacions empresarials i institucions laborals de l’àmbit del centre docent.

(enllaç:http://www.fapac.cat/wiki/Consell-Escolar-de-Centre)

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies