Taller gratuït Internet i Xarxes Socials

Benvolgudes famílies,

Demà dimecres 2 de desembre a les 17:30 hores la Regidoria d’Educació, en col.laboració amb la Diputació de Barcelona impartirà un taller gratuït sobre l’ús més segur d’internet i les xarxes socials a casa.

La finalitat del taller és conèixer quines estratègies de seguiment i monitoratge podem fer de l´activitat dels infants i joves, com atendre les necessitats i iniciar-se a les configuracions bàsiques de privacitat a les diferents xarxes socials.

 Què sap Internet de nosaltres? e-reputació.

 Navegació en entorns de seguretat.

 Sistemes de control parental.

 Configuració de privacitat a xarxes socials (facebook, twitter, instagram…).

 Com evitar continguts ofensius i assetjaments a la xarxa?

El curs es celebrarà a l´edifici de Torre Barrina, Centre Municipal de Creació Multimèdia de L´Hospitalet, Carretera de Collblanc–Passatge Amat 9-13 (Parc de la Marquesa). La durada prevista es de 2:30 hores.

Si voleu assistir al curs, heu de trucar al telèfon 93 403 68 46 o per mail a paef.educacio@l-h.cat donant les següents dades:

Nom i Cognoms:

Telèfon:

Adreça Electrònica:

Curs escolar del fill/a:

Centre Educatiu del fill/a:

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies