Data finalització extraescolars 1er trimestre

Benvolgudes famílies,

El proper dimarts 22 de desembre és l’últim dia de curs del primer trimestre i es fa jornada intensiva. Per aquest motiu no es farà cap tipus d’activitat extraescolar. L’últim dia de cada activitat s’especifica a continuació:
DIMARTS 15/12
Anglès primària
Escacs infantil
Ball Modern primària
Patinatge infantil
DIMECRES 16/12
Ball Modern infantil
Patinatge primària
Música
DIJOUS 17/12
Bàsquet
DILLUNS 21/12
Anglès infantil
Escacs primaria
Ludoteca
Bones festes a tothom!! Ens retrobem el 8 de gener
Comissió d’extraescolars

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies