Carnestoltes 2016

Benvolgudes famílies,

La disfressa guanyadora per participar a la rua de carnestoltes del barri ha estat la d’astronautes!!

Ja teniu les graelles per apuntar-vos a diferents punts de l’escola (portes d’entrada a les classes, portes del pati i a la porta principal).

Aquest any la rua serà dissabte 6 de febrer i amb la vostra participació crearem “l’espai Paco Candel”, el nostre propi univers ple d’astronautes, el sol, algun estel, planetes, la terra i la seva lluna

Animeu-vos a participar!!!

A la tornada de festes començaran els tallers per la confecció de disfresses i accessoris.

I a partir de demà per la tarda a l’entrada de l’escola trobareu una caixa per recollir ampolles d’aigua de plástic buides de 1’5 litres que necessitarem per fer els planetes.

caixa recollida ampolles carnestoltes

Comissió de festes

 

 

You may also like...

2 Responses

  1. gemma ha dit:

    Hola estemos apuntarse per la Rúa de carnaval, voliem saber quan es faran les talleres per elaborar les disfresses. i quina roba necessitarem per nens i nenes.es a dir de quin color hauran de vestir-se els Infants???.els adults de color negre ???gracies per endavant

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies