Festa de Carnestoltes al pati de l’Escola 

Festa! festa!

Divendres 5 de febrer a partir de les 16,30h  i fins les 18h farem festa de Carnestoltes al pati de l’Escola.

Hi haurà venta de pastissos i activitats pels nens.

Us esperem!

La Comissió d’Acció Social necessitem gent que porti pastissos per vendre, els diners recaptats els destinarem al fons social per a l’Escola. Properament passarem la informació a aquells i aquelles que vulguin/puguin portar un pastís de com ho han de fer.

Comissió d’Acció Social AFA Paco Candel 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies