RECOMANACIONS DE SEGURETAT ENFRONT DEL CORONAVIRUS

Mesures evitar coronavirus

Us fem arribar a totes les famílies la documentació sobre les mesures de prevenció i de seguretat decretades pels diferents organismes oficials per tal que tots en fem el màxim cas possible per tal de poder resoldre quan abans aquesta situació tan excepcional que estem vivint.

Mesures que cal prendre amb els nens i les nenes a casa (12 març)

Preguntes sobre les restriccions d’activitats pel COVID-19 en Catalunya (13 març)

Mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció (13 març)

Ens podeu fer arribar més consells i/o recomanacions als comentaris.

Salut per a tothom i cuideu-vos molt!
La Junta

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies