Activitat de piscina i incident de la setmana passada 

Benvolguts/des,

Hem tingut coneixement d’un incident greu que va tenir lloc el passat dia 5/2. Una nena petita, aliena a la nostra escola, va patir un accident a la piscina del poliesportiu Gornal mentre feia l’activitat com a extraescolar.

Donat que l’escola és usuària d’aquestes instal·lacions, avui mateix en assabentar-se de l’incident,  l’Equip Directiu s’ha posat en contacte amb el Director del Poliesportiu Gornal per tenir coneixement de primera mà del que ha passat. El Director del Poliesportiu ha informat que hi ha una Comissió encarregada d’esbrinar què va passar i que s’estan revisant tots els protocols.

Paral·lelament, i per recuperar la tranquil·litat en l’ús d’aquestes instal·lacions, com a AFA estem valorant la possibilitat d’adreçar-nos al director del Poliesportiu Gornal per demanar informació sobre la qüestió de la seguretat a la piscina.

Junta AFA Paco Candel

You may also like...

2 Responses

 1. Oscar Moreno ha dit:

  Bona nit,
  M’agradaria conèixer quin tipus de incident va passar exactament? Per prendre la decisió més convenient pels nostres fills.
  Gràcies.

  • afapacocandel ha dit:

   Hola Oscar,
   Hem parlat aquesta tarda amb l’Equip Directiu de l’Escola i ens ha comentat que atendran qualsevol dubte o preocupació que tinguem sobre aquest tema.

   Tal i com comentàvem, el director del poliesportiu ha dit que no faran cap comunicació i que hi ha una comissió investigant l’incident. I és per això, que nosaltres desconeixem exactament què ha passat.

   Junta AFA Paco Candel

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies