Calendari portes obertes extraescolars 

Estimades famílies,
Us fem arribar el calendari de les portes obertes de les diferents activitats extraescolars. També hi trobareu el calendari de les classes de recuperació d’alguna extraescolar.
Aprofitem per informar-vos que l’últim dia de les activitats extraescolars és el dimarts 31 de maig.
Fins aviat,
Comissió d’extraescolars AFA Paco Candel 

You may also like...

1 Response

  1. 20 de maig de 2016

    […] Pel que fa a les extraescolars recordeu que acaben el dia 31/5. Per mail però s’ha enviat a les famílies els corresponents dies de recuperació, de portes obertes, etc. A la web també trobareu aquesta informació: http://afapacocandel.cat/2016/05/18/calendari-portes-obertes-extraescolars/ […]

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies