CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA 11/01/2017

ES CONVOCA ASSEMBLEA EXTRAORDINARIA DE SOCIS DE L’AFA:

Dia: Dimecres 11 de Gener de 2017
Hora: 16:45
Lloc: Menjador Escola

ORDRE DEL DIA:

 • Presentació i elecció dels nous càrrecs de la Junta:
  – President/Presidenta
  – Tresorer/Tresorera
  – Secretari/Secretària
  – Vocal Comissió de Festes
  – Vocal Comissió de Comunicació
  Vocal Comissió d’Activitats Extraescolars
 • Informació sobre les preguntes plantejades a l’assemblea extraordinària del 14 de Desembre de 2016.
 • Torn obert de paraula.

En cas de no poder ser presents podeu ser representats per algun altre soci a qui li delegueu el vostre vot. Podeu descarregar el full de delegació de vot i el dia de l’assemblea el vostre representant l’haurà de dur signat per vosaltres.

Hi haurà servei d’acollida gratuïta. Cal avisar abans del 9 de Gener si se’n farà ús confirmant el nom del nen o nena al delegat de la classe.

Tenim a la nostra disposició una “guia pel bon funcionament de l’ampa” elaborada per FAPAC (Federació d’associaciones de mares i pares d’alumnes de Catalunya). És un document de molta utilitat per als socis (sobretot aquells que es vulguin presentar a un dels càrrecs de la Junta).

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies