Pacte Generalitat – Ajuntament per a construir l’edifici de l’Escola Paco Candel

El passat 20 de Febrer es va signar el protocol de col·laboració entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Ensenyament, i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat de col·laboració en materia d’educació.

Entre d’altres coses, ambdues administracions han pactat dur a terme els procediments necessaris per tal d’endegar el projecte del nou edifici de l’Escola Ernest Lluch i la redacció del projecte per a l’edifici de l’Escola Paco Candel.

Podeu descarregar el document aquí.

Tot i que el document no recull dates concretes, al següent video podeu sentir com la idea es redactar el projecte aquest any 2017, i començar les obres al 2018.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies