Taller familiar Construcció de Joguines 14 de desembre 16:45

¡¡¡ATENCIÓ FAMÍLIES!!!

L’A.F.A. US CONVIDA AL

TALLER FAMILIAR PER A PARES/MARES I FILLS/ES

Construcció de joguines amb material de rebuig

  • Què farem? Aprendrem a transformar residus quotidians en divertides titelles, animals imaginaris, instruments musicals i altres objectes curiosos… amb envasos de plàstics, ampolles d’aigua, brics, tubs de paper higiènic…

DIVENDRES 14 DE DESEMBREA LES 16:45  (al menjador de l’Escola Paco Candel)

Dins del Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies. Ajuntament de L’Hospitalet.

cotxe reciclatninos reciclats recipients reciclats

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies