Casal d’Estiu 2017

Casal-2017

Benvolgudes famílies,

Ja tenim disponible la informació del Casal d’Estiu 2017 (del 26 de juny al 28 de juliol).

Aquest any el casal es desenvoluparà a les magnífiques instal·lacions de l’institut Bisbe Berenguer (carrer Aprestadora, 49) i el portarà a terme la Fundació CET10, que tots ja coneixem perquè fan l’acollida matinal, s’encarreguen del monitoratge del menjador i coordinen les extra-escolars de la tarda a la nostra escola.

Un tema important d’aquest casal és que l’omnipresent Juanmy Huerta serà el coordinador del casal i ens podrem adreçar a ell per preguntar-ho tot respecte el casal i els nostres infants. En Juanmy no estarà assignat a cap grup en concret i farà de coordinador passant per tots els grups. Un altra tema important sobretot pels més petits, és que tindran moltes cares conegudes perquè bona part dels monitors que normalment vetllen al menjador de l’escola també seran presents al casal.

Aquí trobareu tota la informació necessària:

Us adjuntem també el full d’inscripció que podeu omplir i donar-li a en Juanmy, tot i que com veureu al document (versió ampliada) també és possible fer l’inscripció online.

A més a més, haureu d’omplir la següent fitxa de salut i entregar-la als monitors el primer dia de casal, juntament amb fotocòpia del carnet de vacunacions i de la targeta sanitària. El primer dia de casal també haureu d’entregar l’autorització per a les sortides i atenció mèdica.

Per últim, no és possible fer casal els dies 22 i 23 de juny a les instal·lacions de l’institut Bisbe Berenguer, i no està clar si podrem fer-ho allà la setmana del 4 al 8 setembre.

Si esteu interessats en tenir casal aquests dos dies de juny i la primera setmana de setembre, si us plau, empleneu aquest formulari i intentarem trobar la millor solució tenint en compte el número de nens.

Gràcies,

AFA Paco Candel.

 

 

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies