Inici del curs 2018/2019

Benvolgudes famílies,

Després de les vacances d’estiu encetem un nou curs plens d’energia. Aquest curs és el primer que podem dir que tenim una escola “complerta” amb nens i nenes des de P3 fins a 6è. Definitivament, ens hem fet grans i confiem que en pocs anys podem gaudir del desitjat edifici d’obra.

Aprofitem per donar la benvinguda a les noves famílies de P3 i d’altres cursos. Durant aquesta setmana d’adaptació dels menuts, des de l’AFA també us volem fer saber que ens teniu a la vostra disposició per a resoldre tots el dubtes que tingueu.

A la pàgina web de l’AFA (http://afapacocandel.cat) trobareu tota la informació (que intentarem anant actualitzant) i també ens podeu consultar a l’adreça de correu electrònic afapacocandel@gmail.com .

Les famílies que us voleu fer sòcies, ho podeu fer mitjançat el formulari conjunt d’alta de soci i/o d’activitats extraescolars

Com sabeu, a P3 l’oferta d’extraescolars es limita al servei de ludoteca (de 16:30 a 17:30) que ofereix la Fundació CET10 (els mateixos que s’encarreguen de l’acollida matinal [de 8:00 a 9:00 o de 8:30 a 9:00] i del monitoratge del menjador).

Si només voleu fer-vos socis sense apuntar-vos a cap activitat extraescolar, si us plau, ompliu tots els apartats del formulari excepte la part d’extraescolars.

Salutacions i ens veiem per l’escola,

Junta AFA Paco Candel.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies