Informacions mes de maig-juny 2016

Benvolgudes famílies,

s’apropa el final de curs! I com que encara hi ha algunes activitats per fer, us recordem les darreres informacions.

 • Avui divendres 20/5 podeu assistir a la segona sessió de Cinema Familiar a la fresca, projectarem la pel·lícula Ponyo al pati de l’escola a les 21h. Porteu el sopar (picnic) i cadires, coixins o el que necessiteu per estar còmodes.
 • Us animem també a que porteu la samarreta groga reivindicativa cada dimecres a l’escola
 • Els dies  26 i 27 de maig  i  del 30/5 a 2/6 hi haurà la inscripció a extraescolars i altes de socis. Prèviament us haurà arribat la informació respecte les extraescolars pel curs 2016/17.
 • El proper dia 27/5 a les 17.00h hi haurà assemblea ordinària de socis. Per motius de calendari escolar i d’extraescolars aquest cop, i excepcionalment, lamentem no haver pogut fer un doodle a l’hora d’escollir data.
 • Resultat votacions extraescolars/socis. S’ha aprovat la no obligatorietat de ser soci per fer extraescolars i que la quota per a no socis sigui de 15 euros any/nen.
 • El diumenge 29/5 l’AFA Paco Candel participarà a la Taula d’Experiències Temps Lliure en Família, una jornada festiva a Bellvitge i presentarà l’experiència de les Colònies Familiars.  Hi esteu tots convidats! (inscriviu-vos aquí si necessiteu monitoratge pels nens:

Formulari d’inscripció al servei de monitoratge per a nens/es durant la taula d’experiències:
https://docs.google.com/forms/d/1shKoYE6YOn2dooUVMRWZAM6-UK7P7ASKbhN8k5yQ_3c/viewform

 • Els dies 30, 31 de maig 1 i 2 de juny hi haurà les Reunions de Final de Curs. Us recordem que aquell dia hi haurà servei d’acollida gratuït – subvencionat per l’AFA- per tots aquells que ho necessiteu.
 • A partir del 6/6 començarà la jornada intensiva a l’escola. Els nens no usuaris del menjador sortiran a les 13h i els que fan servir el menjador a les 15.30h. Aquest any també s’ofereix el Casalet de Juny de 15.30 a 16.30 i de 16.30 a 17.30h (http://afapacocandel.cat/2016/05/09/casalet-juny-2/)
 • Les Colònies Familiars es faran l’11 i 12 de juny. Recordeu fer el segon pagament entre el 16 de maig i el 24 de maig.

Ingrés o Transferència ES53-0075-1314-11-0600055441. Al concepte poseu: COLÒNIES/NOM FAMÍLIA/CURS NENS. Un cop fet el pagament envieu al mail amb el comprovant pagament o foto del rebut al mail: afapacocandel.acciosocial@gmail.com

 • El 14, 15 i 16 de juny torna la Bimba. Animem a les mares, pares i avis/àvies, respectivament, a participar!
 • El dissabte 18 farem la Festa de Final de Curs. Com cada curs, necessitarem la col·laboració de les famílies pel muntatge. Tot aquells que vulgueu i pugueu col·laborar, si us plau, poseu-vos en contacte amb la comissió de Festes de l’AFA.
 • El curs escolar finalitza el dia 21 de juny.

De cara al curs que ve, es mirarà d’engegar el projecte de Padrins de l’Hort escolar i fer grups de conversa en català. Pels que estigueu interessats en qualsevol de les dues coses, si us plau, contacteu amb la Comissió d’Acció Social. ( afapacocandel-acciosocial@googlegroups.com)

Junta AFA Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies