Teatre de mares i pares a l’escola.

Enguany la gran Companyia de Teatre Candelera s’ha tornat a superar portant a terme, amb gran èxit de públic i acceptació l’obra ” El gran showman de quilos i quilos de Sant Jordi”.

Una obra plena de gags humorístics, girs inesperats i números musicals que van fer les delícies d’un públic molt exigent, armat amb stiks amb likes que no varen dubtat en fer-los servir en els moments estelars.

¡¡¡Felicitats a totes i a tots els qui vàreu actuar, dirigir, organitzar i en definitiva fer possible l’execució d’una obra magnífica!!!!!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies