TXIRINGUITU PAKITU

Hola candeleros i candeleres!!!

Després d’uns dies molt intensos, us volem transmetre que ens ha fascinat haver tingut de gom a gom el nostre estimat Txiringuitu Pakitu.
No només ha estat ple d’esplèndida clientela, també ha estat ple d’alegria, de treball d’equip, de bon rotllo, de feinada fins altes hores, de molta activitat, de nens i nenes jugant sense parar, de begudes i tapes preparades amb dedicació….

Les festes del barri ens donen l’oportunitat de gaudir en familia i també de contribuir com a associació. Per aquesta raó, hem rebut moltes felicitacions per la gran feina feta aquests dies, tot i que si teniu idees us esperem el proper any.

Per últim un enorme agraiment al gran equip humà que ha fet possible la organització, les compres, la gestió, l’equip de muntatge i desmuntatge, l’atenció de barra, cuina i caixa, la càrrega i descàrrega de neveres, de taules i cadires, la venda de tickets a tota pastilla, les manualitats, els balls darrera la barra i per tota la terrassa, la neteja i la recollida de tot en temps rècord deixant el material endreçat i preparat per al proper txiringuito 2020 que ben segur tornarà a ser INOBLIDABLE.

A totes i a tots, visitants i voluntaris GRÀCIES per fer possible el Txiringuitu Pakitu!!!!
😘😘😘

 

 

AFA PACO CANDEL

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies